Pendaftaran Baru Astro


PROMOSI : ASTRO RM100
( BULANAN SERENDAH RM37.95 SAHAJA )

SELURUH MALAYSIA
Hubungi atau sms saya sekiranya tiada jawapan 03-20210401
Siap Pasang ( complete sume hanya RM100.Bulanan Serendah RM37.95 Sahaja )
1 DEKODER SET
1 OUTDOOR UNIT
1 WAYAR 20METER PERCUMA
*TIADA CAJ TERSEMBUNYI UNTUK PEMASANGAN
*PENAMBAHAN RM10 UNTUK DUTI SETEM PADA BIL PERTAMA SAHAJA
* 1 TAHUN WARANTI UNTUK SET DEKODER
* HARGA PEMASANGAN BAYAR PADA INSTALLER
# Lebih murah & menjimatkan masa disamping menambah ilmu pengetahuan
# Dari rancangan kanak-kanak,hiburan,sukan,agama,sains & teknologi dalam 1 ASTRO
# pemasangan seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak


Waranti Seumur Hidup
Bayar setelah Siap Pasang

Dapatkan Rahsia JanaTraffic Tinggi dan Rahsia Jana Income Klik Banner DiBawah

Domain Termurah RM35 MYR Klik Sini

Nama penuh:
No IC:
Alamat Surat Menyurat:
Alamat pemasangan:
No tel:
Alamat Emel:
Alamat Website (Sekiranya Ada)
No Telefon Adik Beradik/Sedara Mara Terdekat
Pilihan Pakej: Family - 1 Mini + Sports (RM66.95)
Family - 2 Mini + Sports (RM71.95)
Family - 3 Mini + Sports (RM86.95)
Family - 4 Mini + Sports (RM96.95)
Family - Without Mini pakej (RM37.95)
Family - 2 Mini pakej (RM49.95)
Family - 3 Mini pakej (RM54.95)
Family - 4 Mini pakej (RM69.95)
Pilihan Pakej: Movies - 1 Mini + Sports (RM101.95)
Movies - 2 Mini + Sports (RM105.95)
Movies - 3 Mini + Sports (RM110.95)
Movies - 4 Mini + Sports (RM116.95)

Pilihan Mini Pakej: News
Fun
Learning
Variety
Astro Plus Package: Mustika RM12.95
New Emperor RM21.95
Maharaja RM9.95
Metro RM14.95
Astro Box Office Movies Thangathirai RM6.95
Tayangan Hebat RM9.95
Thangathirai + Tayangan Hebat RM15.95
Astro On Demand Dynasty Customers RM 39.95
Non-Dynasty Customers RM 54.95


Get your own free form like this one.

When You Can't Go Big, Go Niche

Home > Starting a Business > Success Stories > When You Can't Go Big, Go Niche

When You Can't Go Big, Go Niche

Business on Main



Not many CEOs can say that they served as a U.S. foreign service diplomat in Leningrad during the Cold War. And certainly, not many CEOs can say they were kicked out of the former Soviet Union for being accused of espionage. But Wild Planet Toys founder Danny Grossman isn't your everyday, run-of-the-mill CEO.
When Grossman founded the San Francisco-based Wild Planet Toys in 1993, he knew he had to distinguish his company from larger competitors. To do so, he started by identifying emerging niche industry segments. In the process, he discovered something unique about the toy industry.
"The toy industry is all about stories," Grossman said from his surprisingly minimalist office at Wild Planet's headquarters. "It's all about what stories the kids create with the product in their hands.
To that end, one of Wild Planet's early hit products just happened to be based on what he was once accused of: spying. The company's wildly successful Spy Gear line encourages kids to create espionage stories with inventive products like Lazer Tripwire, Night Goggles and the Secret Agent Briefcase.
While the majority of ideas for new products in the toy industry are generated by outside inventors, Wild Planet develops most of its goods in-house. This approach gives it a distinct competitive edge over its rivals.
"The nature of the ideas that come in from the outside are mostly related to what others are doing," Grossman said. "When we find a niche, it's very unlikely to be a niche that's brought to us from the outside."
To stand out in the ultracompetitive $21 billion U.S. toy industry, Wild Planet zeroed in on market research that indicated that most toys employed a "close-ended" play pattern -- meaning there's just one way for a kid to play with a product. Grossman challenged his design team to create a line of "open-ended" products that go as far as a child's imagination will take him or her.
"We wanted designers to feel like their crazy ideas could find a way to market," Grossman said.
The results of these "crazy ideas" are innovative product lines that are now available in more than 50 countries. One favorite of kids and families is Hyper Dash, a game that promotes active learning and exercise. This fall, Wild Planet debuts the app-enabled remote-controlled vehicle Spy Video TRAKR, which transmits color video and audio to the receiver.
As the economy has contracted, Wild Planet's niche-product-line approach has placed the company in good standing with retailers. "Innovation is critical to their success," Grossman said, referring to retailers. "They understand that we're going to bring the innovative stuff that's out there on the edge."
With fewer than 100 employees and revenues of roughly $40 million, Wild Planet is a small player in the toy industry. However, it uses its size, or lack thereof, to its advantage. For one, Grossman said he's able to take new products to market faster because of a lack of bureaucracy, which can translate to substantial cost savings.
"We have less at stake," Grossman said, comparing his company to toy industry stalwarts. "When there's less of a legacy, it's easier to try something different."
Since the start, Wild Planet also placed strong emphasis on consumer insight. To facilitate this, product designers take customer service calls in-house. "You can outsource [customer service] and get the responses back," said Grossman, "but you're never sure what was between the lines."
To maintain a company culture of innovation, Grossman and his team never forget who plays with the products they create.
"A company that is based on creative output has to have a very light, creative, free-flowing atmosphere," said Grossman. "To really appreciate what's fun, you have to get out of your head. What's fun is not in your head. It's in your heart. It's in your hands. Kids always remind me of that."

KAD KAHWIN 25 SEN

Kad Kahwin Serendah Rm 0.25.Order minima seribu keping ke atas.Order 500 keping sehingga 900 keping harga berlainan.

Kenapa Pilih Kami?
Kerana Kami dapat menyiapkan kad kahwin dalam masa seminggu sahaja.tidak termasuk sabtu dan ahad.

Betul ke serendah 25 sen sekeping?
betul serendah 25sen sekeping.sila layari http://mykadkahwin-online.blogspot.com

Ada tak Charge art work?
Sedia maklum pihak pencetak yang lain telah mengenakan charge pada artwork.Tetapi bagi kami tidak ada sebarang charge pada artwork cuma Rm50 dikenakan pada awalan sebelum artwork dibuat.Charge tersebut termasuk didalam 50%deposit jumlah pembayaran Kad Kahwin yang ditempah.

Bagaimana mereka yang luar dari KL ingin menempah?
Boleh tempah secara online.Terdapat Form untuk diisi nanti.Pembayaran kos penghantaran akan dikenakan mengikut lokasi.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Pn Nurul 012-9626247 / 017-2737254

cara nak tarik trafik dalam blog

1. Email Marketing
Kite boleh hantar emel kepada kenalan dan senarai contact yang ada dalam emel kite. Bina ayat-ayat yang boleh menarik perhatian mereka untuk datang ke blog kite.
Cara kedua kite boleh set ’signature’ dalam emel kite. Setiap kali kite hantar atau balas emel, signature itu akan keluar secara automatik di bawah sekali dalam emel kite. Biasanye signature itu mengandungi link terus ke blog kite.
Care ketiga gunakan setting vacation reply (autoresponder). Setiap kali ada orang hantar emel kat kite, sistem ni secara automatik akan balas emel diorang. Contoh autoresponder yang kite boleh letak macam ni
‘ Saya akan membalas emel anda secepat mungkin. Lawati blog buat duit di internet dari rumah di www.mohdridzuan.com/vemma ‘
2. Sertai Forum
Bina kredibiliti kite dulu dalam forum. kite boleh menyertai forum-forum mengikut minat kite. Mungkin kalau kite seorang yang gila kereta, kite boleh join forum berkaitan kereta. Kongsi kepakaran dan kemahiran kitea dalam forum. Jadi ahli-ahli forum yang lain akan nampak kredibiliti kite. Kite boleh meninggalkan signature dalam forum tersebut untuk membawa mereka terus ke blog kite. Macam yang aku join, carigold ngan bincangvemma.
3. Laman Social Network
Sekarang ni laman social network popular dan jadi kegilaan ramai termasuk la aku..hehe. Kebanyakan orang mesti ade social network dorang sendiri macam Friendster, Myspace, Facebook, tagged dan banyak lagi. Gunakan laman social network ni untuk tambahkan seberapa ramai kawan. Dari situ juga kite boleh promosikan link blog kite.
4. Join Mybloglog
Kite perlu daftar di mybloglog.com . Kite perlu yahoo id untuk log in ke mybloglog. Fungsinya ialah setiap kali kite usha ke blog orang lain, kite seolah-olah meninggalkan tapak kaki kite. Tapak kaki , ape tu ? hehe
Macam ni bila kite dah ada account mybloglog, setiap kali usha ke blog orang lain, profil mybloglog kite akan dipaparkan di blog yang kite lawati. Dari situ pengunjung laen boleh klik kat profil kite dan bawa ke blog kite. Jadi tugas kite cume kene rajin melawat blog orang lain untuk tinggalkan ‘tapak kaki’ kite.
5. Chatting
Hah..yang ini paling senang dan memang ramai yang suka buat pun..chatting !! Sambil kite berchatting kat YM atau skype jangan lupa letakkan link blog kite di status YM atau skype kite. Kite boleh berkenalan dengan ramai orang untuk meluaskan kenalan kite dan jadikan mereka pelawat di blog kite
6. Hantar Komen
Kite boleh melawat ke blog orang lain lebih-lebih lagi blog yang bilangan trafik die tinggi. Lepas tu kite tinggalkan komen dalam artikel-artikel diorang. Kite akan disuruh masukkan nama, emel dan websitekite. Kat situlah peluang kite tinggalkan link blog kite dan tarik trafik ke blog kite. Bagi blog yang ade shout box kite juge boleh tinggalkan komen kat situ.

Tips untuk buat duit dalam internet.

5 tips untuk buat duit dengan blog.

1.Jika tidak keberatan anda boleh menulis review / pandangan mengenai product, services atau lain-lain opportunities mengikut keperluan pihak PayPerPost.Com yang mana mereka akan membayar setiap review atau posting yang telah buat di blog anda.


2.Cara lain yang juga dapat mendatangkan duit yg banyak melalui blog ialah dengan Google Adsense . Ramai di antara rakan-rakan saya di Malaysia mahupun seluruh dunia telah berjaya generate income dengan Adsense ini. Paling mudah untuk dapatkan akaun Google Adsense ini ialah create blog di www.blogger.com dan mempunyai niche yang tersendiri dalam bahasa Inggeris. Dengan setiap klik daripada pengunjung blog anda di banner adsense akan memberi pulangan yang menguntungkan. Yang pastinya anda kene jujur buat adsense ini, jgn terlalu 'pandai' buat click fraud kerana google lebih bijak tentang sistemnya berbanding anda.

3.Buat affiliate program bagi menjana income tambahan. Ia cukup mudah kerana affiliate program anda cuma mempromosikan link produk/servis vendor yang telah mereka sediakan. Tentang soal proses pembelian, penghantaran dan lain-lain isu tidak perlu risau kerana ia adalah kerja vendor/penyedia affiliate program. Kita cuma pastikan link affiliate itu dipromosi sehabis baik untuk mendapatkan komisyen yang ditawarkan. Contoh program affiliate yang menarik seperti AdikBijak.Com , MasKahwin.Com , IdeaBisnesLuarBiasa dan banyak lagi.


4.Jual iklan banner atau text link di blog anda. Sekiranya web anda mempunyai hits atau traffic tinggi bolehlah ambil peluang untuk menjual ruang iklan di tepi atau memana bahagian blog anda. Mungkin jual link atau iklan untuk disewa selama seminggu, bulanan mahupun tahunan. Bergantung kepada kapasiti traffik anda, lagi banyak hits lagi tinggilah harga banner iklan anda. Contoh paling mudah ialah seperti iklan di web utusan.com.my atau bharian.com.my yang sememangnya harga dia cukup tinggi berdasarkan hits traffik yang banyak setiap hari.


5.Jual produk sendiri.. cara ini mungkin boleh direalisasikan sekiranya anda ada produk atau servis sendiri. Misalnya anda jual buku novel second hand dengan membuat beberapa sinopsis dan review novel yang anda telah baca serta menjualnya dengan separuh harga daripada harga asal ataupun mengikut pertimbangan yang lebih sesuai. Apa jua produk mahupun servis boleh dijual melalui blog mengikut kategori tertentu. Ia terpulang kepada daya kreativiti anda.

Tips-tips di atas dapat memberi panduan ringkas kepada mereka yang mahu buat duit dengan blog lebih mudah. Sememangnya kalo nak wat duit kenelah usaha yang dahsyat dan tidak malas belajar perkara baru. Teruskan belajar dan explore dunia blog dengan lebih mendalam... All da best and good luck..

Cara Buat Duit.Kerja Part Time.Kerja Dari Rumah.Cara promote blog

Cara Promote Blog
Zaman sekarang kalau harap kan duit makan gaji sahaja memang tak cukup lah tiap-tiap bulan.Dah bayar duit rumah, duit kereta, minyak kereta, pengasuh anak, duit makan minum, duit untuk mak ayah,duit belanja harian, duit untuk itu dan ini.pergh memang tak cukuplah.Kenapa tak cukup?Jadi macam mana nak cukup kan belanja atau nak cukup sekadar cukup-cukup makan?Kenapa kita tak cari lebih duit dengan membuat bisnes dari rumah?Produk apa nak JUAL?Kepada siapa kita nak jual?Menjadi persoalan kepada mereka yang baru berjinak-jinak memasuki bidang perniagaan ini.JGN RISAU.masalah memang masalah.tapi setiap masalah ada penyelesaianya.

Jadi untuk mereka yang rasa tak reti nak berniaga tu bolehlah memulakan perniagaan dari rumah hanya menggunak medium INTERNET.Jadi saya syorkan gunakanlah Medium Blogspot.com untuk memulakan perniagaan.Jangan risau tentang produk.Yang hanya anda perlukan hanyalah ILMU.Percayalah dengan ILMU yang anda belajar.Anda boleh buat apa sahaja.Untuk itu pada mereka yang NEWblogger

Sila Layari PDF disini
http://www.mohdhilmi.com/freedownload/cara_promote_blog.pdf

Rasailah Kehebatan Astro Byond.

Astro Byond sangat berbaloi untuk  mereka yang memiliki Tv Plasma dan Tv LCD.Dengan dilengkapi sound system yang sangat berkualiti.Kualiti HD yang sangat menarik untuk ditonton bersama keluarga.Adakah anda berpuas hati dengan kualiti TVplasma anda sekarang?Kalau tidak, mohonlah Byond Astro.Dengan bayaran tambahan Rm20.00 sebulan.Anda tidak pasti rugi, malah anda akan rasa berpuas hati dengan perkhidmatan Byond ini.