Pendaftaran Baru Astro


PROMOSI : ASTRO RM100
( BULANAN SERENDAH RM37.95 SAHAJA )

SELURUH MALAYSIA
Hubungi atau sms saya sekiranya tiada jawapan 03-20210401
Siap Pasang ( complete sume hanya RM100.Bulanan Serendah RM37.95 Sahaja )
1 DEKODER SET
1 OUTDOOR UNIT
1 WAYAR 20METER PERCUMA
*TIADA CAJ TERSEMBUNYI UNTUK PEMASANGAN
*PENAMBAHAN RM10 UNTUK DUTI SETEM PADA BIL PERTAMA SAHAJA
* 1 TAHUN WARANTI UNTUK SET DEKODER
* HARGA PEMASANGAN BAYAR PADA INSTALLER
# Lebih murah & menjimatkan masa disamping menambah ilmu pengetahuan
# Dari rancangan kanak-kanak,hiburan,sukan,agama,sains & teknologi dalam 1 ASTRO
# pemasangan seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak


Waranti Seumur Hidup
Bayar setelah Siap Pasang

Dapatkan Rahsia JanaTraffic Tinggi dan Rahsia Jana Income Klik Banner DiBawah

Domain Termurah RM35 MYR Klik Sini

Nama penuh:
No IC:
Alamat Surat Menyurat:
Alamat pemasangan:
No tel:
Alamat Emel:
Alamat Website (Sekiranya Ada)
No Telefon Adik Beradik/Sedara Mara Terdekat
Pilihan Pakej: Family - 1 Mini + Sports (RM66.95)
Family - 2 Mini + Sports (RM71.95)
Family - 3 Mini + Sports (RM86.95)
Family - 4 Mini + Sports (RM96.95)
Family - Without Mini pakej (RM37.95)
Family - 2 Mini pakej (RM49.95)
Family - 3 Mini pakej (RM54.95)
Family - 4 Mini pakej (RM69.95)
Pilihan Pakej: Movies - 1 Mini + Sports (RM101.95)
Movies - 2 Mini + Sports (RM105.95)
Movies - 3 Mini + Sports (RM110.95)
Movies - 4 Mini + Sports (RM116.95)

Pilihan Mini Pakej: News
Fun
Learning
Variety
Astro Plus Package: Mustika RM12.95
New Emperor RM21.95
Maharaja RM9.95
Metro RM14.95
Astro Box Office Movies Thangathirai RM6.95
Tayangan Hebat RM9.95
Thangathirai + Tayangan Hebat RM15.95
Astro On Demand Dynasty Customers RM 39.95
Non-Dynasty Customers RM 54.95


Get your own free form like this one.

cara nak tarik trafik dalam blog

1. Email Marketing
Kite boleh hantar emel kepada kenalan dan senarai contact yang ada dalam emel kite. Bina ayat-ayat yang boleh menarik perhatian mereka untuk datang ke blog kite.
Cara kedua kite boleh set ’signature’ dalam emel kite. Setiap kali kite hantar atau balas emel, signature itu akan keluar secara automatik di bawah sekali dalam emel kite. Biasanye signature itu mengandungi link terus ke blog kite.
Care ketiga gunakan setting vacation reply (autoresponder). Setiap kali ada orang hantar emel kat kite, sistem ni secara automatik akan balas emel diorang. Contoh autoresponder yang kite boleh letak macam ni
‘ Saya akan membalas emel anda secepat mungkin. Lawati blog buat duit di internet dari rumah di www.mohdridzuan.com/vemma ‘
2. Sertai Forum
Bina kredibiliti kite dulu dalam forum. kite boleh menyertai forum-forum mengikut minat kite. Mungkin kalau kite seorang yang gila kereta, kite boleh join forum berkaitan kereta. Kongsi kepakaran dan kemahiran kitea dalam forum. Jadi ahli-ahli forum yang lain akan nampak kredibiliti kite. Kite boleh meninggalkan signature dalam forum tersebut untuk membawa mereka terus ke blog kite. Macam yang aku join, carigold ngan bincangvemma.
3. Laman Social Network
Sekarang ni laman social network popular dan jadi kegilaan ramai termasuk la aku..hehe. Kebanyakan orang mesti ade social network dorang sendiri macam Friendster, Myspace, Facebook, tagged dan banyak lagi. Gunakan laman social network ni untuk tambahkan seberapa ramai kawan. Dari situ juga kite boleh promosikan link blog kite.
4. Join Mybloglog
Kite perlu daftar di mybloglog.com . Kite perlu yahoo id untuk log in ke mybloglog. Fungsinya ialah setiap kali kite usha ke blog orang lain, kite seolah-olah meninggalkan tapak kaki kite. Tapak kaki , ape tu ? hehe
Macam ni bila kite dah ada account mybloglog, setiap kali usha ke blog orang lain, profil mybloglog kite akan dipaparkan di blog yang kite lawati. Dari situ pengunjung laen boleh klik kat profil kite dan bawa ke blog kite. Jadi tugas kite cume kene rajin melawat blog orang lain untuk tinggalkan ‘tapak kaki’ kite.
5. Chatting
Hah..yang ini paling senang dan memang ramai yang suka buat pun..chatting !! Sambil kite berchatting kat YM atau skype jangan lupa letakkan link blog kite di status YM atau skype kite. Kite boleh berkenalan dengan ramai orang untuk meluaskan kenalan kite dan jadikan mereka pelawat di blog kite
6. Hantar Komen
Kite boleh melawat ke blog orang lain lebih-lebih lagi blog yang bilangan trafik die tinggi. Lepas tu kite tinggalkan komen dalam artikel-artikel diorang. Kite akan disuruh masukkan nama, emel dan websitekite. Kat situlah peluang kite tinggalkan link blog kite dan tarik trafik ke blog kite. Bagi blog yang ade shout box kite juge boleh tinggalkan komen kat situ.

Tips untuk buat duit dalam internet.

5 tips untuk buat duit dengan blog.

1.Jika tidak keberatan anda boleh menulis review / pandangan mengenai product, services atau lain-lain opportunities mengikut keperluan pihak PayPerPost.Com yang mana mereka akan membayar setiap review atau posting yang telah buat di blog anda.


2.Cara lain yang juga dapat mendatangkan duit yg banyak melalui blog ialah dengan Google Adsense . Ramai di antara rakan-rakan saya di Malaysia mahupun seluruh dunia telah berjaya generate income dengan Adsense ini. Paling mudah untuk dapatkan akaun Google Adsense ini ialah create blog di www.blogger.com dan mempunyai niche yang tersendiri dalam bahasa Inggeris. Dengan setiap klik daripada pengunjung blog anda di banner adsense akan memberi pulangan yang menguntungkan. Yang pastinya anda kene jujur buat adsense ini, jgn terlalu 'pandai' buat click fraud kerana google lebih bijak tentang sistemnya berbanding anda.

3.Buat affiliate program bagi menjana income tambahan. Ia cukup mudah kerana affiliate program anda cuma mempromosikan link produk/servis vendor yang telah mereka sediakan. Tentang soal proses pembelian, penghantaran dan lain-lain isu tidak perlu risau kerana ia adalah kerja vendor/penyedia affiliate program. Kita cuma pastikan link affiliate itu dipromosi sehabis baik untuk mendapatkan komisyen yang ditawarkan. Contoh program affiliate yang menarik seperti AdikBijak.Com , MasKahwin.Com , IdeaBisnesLuarBiasa dan banyak lagi.


4.Jual iklan banner atau text link di blog anda. Sekiranya web anda mempunyai hits atau traffic tinggi bolehlah ambil peluang untuk menjual ruang iklan di tepi atau memana bahagian blog anda. Mungkin jual link atau iklan untuk disewa selama seminggu, bulanan mahupun tahunan. Bergantung kepada kapasiti traffik anda, lagi banyak hits lagi tinggilah harga banner iklan anda. Contoh paling mudah ialah seperti iklan di web utusan.com.my atau bharian.com.my yang sememangnya harga dia cukup tinggi berdasarkan hits traffik yang banyak setiap hari.


5.Jual produk sendiri.. cara ini mungkin boleh direalisasikan sekiranya anda ada produk atau servis sendiri. Misalnya anda jual buku novel second hand dengan membuat beberapa sinopsis dan review novel yang anda telah baca serta menjualnya dengan separuh harga daripada harga asal ataupun mengikut pertimbangan yang lebih sesuai. Apa jua produk mahupun servis boleh dijual melalui blog mengikut kategori tertentu. Ia terpulang kepada daya kreativiti anda.

Tips-tips di atas dapat memberi panduan ringkas kepada mereka yang mahu buat duit dengan blog lebih mudah. Sememangnya kalo nak wat duit kenelah usaha yang dahsyat dan tidak malas belajar perkara baru. Teruskan belajar dan explore dunia blog dengan lebih mendalam... All da best and good luck..