Pendaftaran Baru Astro


PROMOSI : ASTRO RM100
( BULANAN SERENDAH RM37.95 SAHAJA )

SELURUH MALAYSIA
Hubungi atau sms saya sekiranya tiada jawapan 03-20210401
Siap Pasang ( complete sume hanya RM100.Bulanan Serendah RM37.95 Sahaja )
1 DEKODER SET
1 OUTDOOR UNIT
1 WAYAR 20METER PERCUMA
*TIADA CAJ TERSEMBUNYI UNTUK PEMASANGAN
*PENAMBAHAN RM10 UNTUK DUTI SETEM PADA BIL PERTAMA SAHAJA
* 1 TAHUN WARANTI UNTUK SET DEKODER
* HARGA PEMASANGAN BAYAR PADA INSTALLER
# Lebih murah & menjimatkan masa disamping menambah ilmu pengetahuan
# Dari rancangan kanak-kanak,hiburan,sukan,agama,sains & teknologi dalam 1 ASTRO
# pemasangan seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak


Waranti Seumur Hidup
Bayar setelah Siap Pasang

Dapatkan Rahsia JanaTraffic Tinggi dan Rahsia Jana Income Klik Banner DiBawah

Domain Termurah RM35 MYR Klik Sini

Nama penuh:
No IC:
Alamat Surat Menyurat:
Alamat pemasangan:
No tel:
Alamat Emel:
Alamat Website (Sekiranya Ada)
No Telefon Adik Beradik/Sedara Mara Terdekat
Pilihan Pakej: Family - 1 Mini + Sports (RM66.95)
Family - 2 Mini + Sports (RM71.95)
Family - 3 Mini + Sports (RM86.95)
Family - 4 Mini + Sports (RM96.95)
Family - Without Mini pakej (RM37.95)
Family - 2 Mini pakej (RM49.95)
Family - 3 Mini pakej (RM54.95)
Family - 4 Mini pakej (RM69.95)
Pilihan Pakej: Movies - 1 Mini + Sports (RM101.95)
Movies - 2 Mini + Sports (RM105.95)
Movies - 3 Mini + Sports (RM110.95)
Movies - 4 Mini + Sports (RM116.95)

Pilihan Mini Pakej: News
Fun
Learning
Variety
Astro Plus Package: Mustika RM12.95
New Emperor RM21.95
Maharaja RM9.95
Metro RM14.95
Astro Box Office Movies Thangathirai RM6.95
Tayangan Hebat RM9.95
Thangathirai + Tayangan Hebat RM15.95
Astro On Demand Dynasty Customers RM 39.95
Non-Dynasty Customers RM 54.95


Get your own free form like this one.

cara nak tarik trafik dalam blog

1. Email Marketing
Kite boleh hantar emel kepada kenalan dan senarai contact yang ada dalam emel kite. Bina ayat-ayat yang boleh menarik perhatian mereka untuk datang ke blog kite.
Cara kedua kite boleh set ’signature’ dalam emel kite. Setiap kali kite hantar atau balas emel, signature itu akan keluar secara automatik di bawah sekali dalam emel kite. Biasanye signature itu mengandungi link terus ke blog kite.
Care ketiga gunakan setting vacation reply (autoresponder). Setiap kali ada orang hantar emel kat kite, sistem ni secara automatik akan balas emel diorang. Contoh autoresponder yang kite boleh letak macam ni
‘ Saya akan membalas emel anda secepat mungkin. Lawati blog buat duit di internet dari rumah di www.mohdridzuan.com/vemma ‘
2. Sertai Forum
Bina kredibiliti kite dulu dalam forum. kite boleh menyertai forum-forum mengikut minat kite. Mungkin kalau kite seorang yang gila kereta, kite boleh join forum berkaitan kereta. Kongsi kepakaran dan kemahiran kitea dalam forum. Jadi ahli-ahli forum yang lain akan nampak kredibiliti kite. Kite boleh meninggalkan signature dalam forum tersebut untuk membawa mereka terus ke blog kite. Macam yang aku join, carigold ngan bincangvemma.
3. Laman Social Network
Sekarang ni laman social network popular dan jadi kegilaan ramai termasuk la aku..hehe. Kebanyakan orang mesti ade social network dorang sendiri macam Friendster, Myspace, Facebook, tagged dan banyak lagi. Gunakan laman social network ni untuk tambahkan seberapa ramai kawan. Dari situ juga kite boleh promosikan link blog kite.
4. Join Mybloglog
Kite perlu daftar di mybloglog.com . Kite perlu yahoo id untuk log in ke mybloglog. Fungsinya ialah setiap kali kite usha ke blog orang lain, kite seolah-olah meninggalkan tapak kaki kite. Tapak kaki , ape tu ? hehe
Macam ni bila kite dah ada account mybloglog, setiap kali usha ke blog orang lain, profil mybloglog kite akan dipaparkan di blog yang kite lawati. Dari situ pengunjung laen boleh klik kat profil kite dan bawa ke blog kite. Jadi tugas kite cume kene rajin melawat blog orang lain untuk tinggalkan ‘tapak kaki’ kite.
5. Chatting
Hah..yang ini paling senang dan memang ramai yang suka buat pun..chatting !! Sambil kite berchatting kat YM atau skype jangan lupa letakkan link blog kite di status YM atau skype kite. Kite boleh berkenalan dengan ramai orang untuk meluaskan kenalan kite dan jadikan mereka pelawat di blog kite
6. Hantar Komen
Kite boleh melawat ke blog orang lain lebih-lebih lagi blog yang bilangan trafik die tinggi. Lepas tu kite tinggalkan komen dalam artikel-artikel diorang. Kite akan disuruh masukkan nama, emel dan websitekite. Kat situlah peluang kite tinggalkan link blog kite dan tarik trafik ke blog kite. Bagi blog yang ade shout box kite juge boleh tinggalkan komen kat situ.

0 comments:

Post a Comment